İSTANBUL / BEYKOZ - Şehit Er Ersin Güner İlkokulu

" Languages of my world " eTwinning Projemiz Başladı

Okul öncesi öğretmenimiz Gökçe Şakar, eTwinning projesi "Languages of my world" ile  öğrencilerimizin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda çevrelerini doğru tanımalarına ve öğrendiklerini etkinliklerle doğru ifade etmelerine destek olmaktadır.

Polonya, Hırvatistan, İspanya, Letonya, Litvanya, Yunanistan ve Türkiye'den proje ortağı okullarla birlikte çocukların çevrelerindeki dilleri daha iyi anlamaları için biraraya geldiler.

Dil gelişiminin en hızlı olduğu okul öncesi dönemde çevrelerindeki dilleri daha iyi anlamaları destekleyerek  farklı bakış açıları geliştirerek ,araştırma deney yaparak, doğanın, sanatın, bilimin, kodlamanın, evrenin dillerini yaparak yaşayarak öğrenmelerini ve 21. yüzyıl yeterlilikleri kazanmalarını hedeflemektedirler.

18-10-2021

Yayın: 18.10.2021 - Güncelleme: 18.10.2021 16:27 - Görüntülenme: 154